2010.03.27.
19:25

Írta: amaranta

az első észosztás

vannak listáim, mint idegesítő szavak, vagy az álművész alternatívok ismertetőjegyei. az utóbbi a kedvencem. egyre többen vannak ugyanis az olyanok, akik azt hiszik, ha megpróbálnak úgy viselkedni, vagy sokat beszélni róla, akkor művészek lesznek, de minimum alternatívok. vagyis olyanok, akik a társadalom egy olyan rétegének vallják magukat, akik a magaskultúrát képviselik, vagy ismerik. ők, akik ahelyett, hogy akkor otthon maradnának olvasni, elmennek fitogtatni a felületes műveltségüket, mondjuk a Gödörbe. ismertetőjegyeik:

kerékpár. "teljesen mindegy, hogy milyen az idő, ha kell, eltolom amíg bírom, mert a két kerekem nélkül egy lépést vagy "tekerést" sem teszek." olyan ez, mint egy divatos napszemüveg. összeköt. és egy bizonyos státuszt biztosít a budapesti undreground legmélyebb berkeiben. drótszamárra, értelmiségi ifjúság!

a kutya. ha a bicaj volt a divatos napszemüveg, akkor a kutya az öltözék koronája, a hamis gucci táska. tehát ha van otthon blöki, semmiképp se hagyjuk otthon, ha mulatni megyünk. azt a jelenetet szeretném látni, amikor valaki megosztja a sörét a kutyájával, mint a filmeken a gyerkek a fagyit. majd a részeg kutya pedig botrányt csap a koncert alatt, mondjuk elszalad a dobos utolsó ütőjével.

ezen kívül, ha este kimozdulunk, vegyünk fel még sálat is, amit egész este ne vegyünk le! csapjunk a hónunk alá egy könyvet,amit a legabszurdabb és legalkalmatlanabb helyen olvasgassunk, akár koncert közben is. a nyakunkba egy fényképezőgépet, a fejünkbe meg csapjunk be egy sinatráéhoz hasonló kalapot.

ezen felül tanuljuk be jó előre az akár életükben először közönség elé lépő zenekar dalszövegeit, hogy majd zsebre tett kézzel tudjunk állni egyedül az első sorban, hogy jobbrabalra dűlöngélve egyedül mi énekelhessük a szöveget az énekessel. ez jó lesz arra is,hogy szükség esetén még súgni is tudjunk a fellépőknek, ha ők már teljesen készen vannak.

megjegyzem, mielőtt még valaki túlságosan sértőnek találná kritikámat, ahogyan a bölcsek mondják, tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge ne vegye magára, mások viszont öltözzenek fel jó melegen, mert két keréken ilyenkor jó hideg a menetszél.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya kerékpár sznob kalap

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukasazagyam.blog.hu/api/trackback/id/tr421873480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása