2010.08.07.
21:43

Írta: amaranta

a közlekedés ellenségei

új fajt fedeztem fel

a városban járva-kelve arra lettem figyelmes, hogy mennyi tényező van, ami akadályozza az embert a közlekedésben. kb. úgy, ahogyan az uszodában a gyorsúszó-sávban a nagymamák, akik 10 perc alatt úszank végig egy hosszt, közben gondosan megrugdosva minden normálisan úszni vágyót. vagy elég csak bármely vásárcsarnokban eszméletlen sürgős dolgait intéző nyugdíjasra utalnom.

a lagújabb "faj" akik akadályt jelentenek a gördülékeny közlekedésben, a gyalog járó kigyúrt férfiak. széles a válluk és a törzsük is, karjuk pedig izmos. ennek köszönhetően nem tudnak a karjaikat a testük mellett tartva közlekedni, hanem folytonosan kaszálva mennek. ezért képtelenség őket megelőzni. épp egy kis hely volna, ahol még elférek, de a karok ottvannak, és kilengenek. megelőzhetetlenek...

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés új izomagy faj

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukasazagyam.blog.hu/api/trackback/id/tr762206306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása